Rośliny jako źródło naturalnych substancji przeciwbakteryjnych: charakterystyka wybranych gatunków, ze szczególnym uwzględnieniem orzecha włoskiego (Juglans regia L.)

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 20,00 zł 20.00
ilość egz.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Autor: Zbigniew Wyżewski

2020

Format B5

86 stron

Miękka oprawa

Monografia składa się z trzech rozdziałów. Pierwszy przedstawia ogólną perspektywę wykorzystania naturalnych substancji pochodzenia roślinnego. Rozdział drugi jest poświęcony charakterystyce trzech gatunków roślin produkujących substancje chemiczne o działaniu przeciwbakteryjnym i zwiera opisy herbaty chińskiej, glistnika jaskółcze ziele i czosnku niedźwiedziego. osobny rozdział dotyczy orzecha włoskiego i badań nad aktywnością przeciwbakteryjną wyciągów pozyskanych z nasion, łupin nasiennych, kory i liści.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl