Smaki boczniaka
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Format B5
Marzec 2017
224 barwne strony
Twarda oprawa
Pod redakcją Iwony Golak-Siwulskiej i Marka Siwulskiego
Autorzy: Iwona Golak-Siwulska, Ewa Sobieralska, Katarzyna Sobieralska, Marek Siwulski
Autorzy zdjęć: Marek Siwulski, Ewa Sobieralska
Książka przeznaczona jest dla szerokiego grona odbiorców, a w szczególności smakoszy ceniących sobie potrawy z grzybów. Mamy nadzieję, że treść książki przybliży czytelnikom wiedzę na temat boczniaków i przyczyni się do wzrostu zainteresowania tymi smacznymi i bardzo wartościowymi grzybami. Obszerny rozdział, w którym umieszczono przepisy na potrawy z boczniaków, z pewnością zainteresuje osoby zajmujące się gotowaniem w sposób profesjonalny i amatorski.